هیل: اوکراین باید درباره دزدی از غرب پاسخگو باشد/ زلنسکی: کسی به اوکراین به عنوان هدیه، صلح پیشکش نمی‌کند

هیل: اوکراین باید درباره دزدی از غرب پاسخگو باشد زلنسکی: کسی به اوکراین به عنوان هدیه، صلح پیشکش نمی‌کند

ستون‌نویس نشریه آمریکایی با انتقاد از عدم مدیریت و فساد مالی اوکراین درخصوص کمک‌های ایالات متحده، تاکید کرد که اوکراین باید در «دزدی از کمک‌های غربی» پاسخگو باشد.

به گزارش خبرگزاری آژیراک، آمریکا به عنوان یکی از متحدان و حامیان اصلی اوکراین محسوب می‌شود و از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین کمک‌های قابل‌توجهی به این کشور جنگ‌زده اروپایی ارسال کرده است و «جو بایدن» رئیس‌جمهور فعلی آمریکا هم که روزهای پایانی ریاست خود را سپری می‌کند، پیش از آغاز ریاست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب این کشور، با سرعت هر چه بیشتر از کمک‌های جدید واشنگتن به کی‌یف خبر می‌دهد.

«جیمز دورسو» ستون‌نویس نشریه هیل و افسر سابق نیروی دریایی آمریکا در مطلبی برای این رسانه آمریکایی می‌نویسد: نکته شرم‌آور کمک نظامی آمریکا در عراق و افغانستان این بود که در حالی که نیروهای ما و متحدان محلی آنها شجاعانه می‌جنگیدند، رهبران به اصطلاح متحدان ما در حال ثروتمند شدن بودند. ما مورد بدتری را در اوکراین مشاهده می‌کنیم؛ در حالی که پرسنل نظامی و غیرنظامیان اوکراینی شجاعانه در یک رقابت شدید برای استقلال می‌جنگند، رهبران اوکراین به طرز شگفت‌انگیزی ثروتمند شده‌اند.

این ستون‌نویس آمریکایی در ادامه تاکید کرد: ننگ آمریکا این است که ایالات متحده، ناتو را بدون توجه به مرزهای روسیه گسترش داد و پس از آنکه روسیه دست به اقدامی تلافی‌جویانه زد، آمریکا از دولت اوکراین حمایت مالی کرد؛ کشوری که به عنوان بزرگترین نمونه اتلاف و دزدی کمک‌های غربی در تاریخ به یاد خواهد ماند و باید در این خصوص پاسخگو باشد.

دورسو در قسمتی از این گزارش با اشاره به پاسخگویی دولت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین می‌نویسد: مقیاس واقعی این اتلاف هزینه و کلاهبرداری صرفا با تحقیقات مستقل پس از اتمام جنگ مشخص خواهد شد. دولت زلنسکی از جنگ برای سرکوب گزارش رسانه‌ها استفاده می‌کند؛ گزارش‌هایی که اغلب سوالاتی را پیرامون نحوه مدیریت اوکراین در قبال بودجه و پول مالیات‌دهندگان ما مطرح می‌کنند. با این حال همچنان بسیاری از افسران و خبرنگاران شجاع اوکراینی رسوایی‌های دولت اوکراین را در حوزه مسائل مالی برجسته می‌سازند.

«جو بایدن» روز دوشنبه بسته کمکی به ارزش ۲.۵ میلیارد دلار به اوکراین را اعلام کرد. وزیر خزانه‌داری آمریکا هم از کمک ۳.۴ میلیارد دلاری از محل بودجه کمک‌ها به اوکراین خبر داد. به این ترتیب مجموع آخرین بسته کمکی دولت بایدن به اوکراین حدود ۶ میلیارد دلار می‌شود.

نزدیک به سه سال از جنگ اوکراین می‌گذرد و هنوز هیچ چشم‌اندازی برای صلح در این کشور وجود ندارد. این در حالی است که برخی کشورهای غربی به‌ ویژه ایالات متحده آمریکا به جای تمرکز بر راه‌حل‌های دیپلماتیک جهت حل‌وفصل این درگیری، بر روی ارسال کمک‌های مالی و نظامی به کی‌یف پافشاری می‌کنند و از طرفی روسیه هم بارها خاطرنشان کرده است که تداوم چنین روندی صرفا این جنگ را طولانی‌تر می‌کند.

در بحبوحه جنگ اوکراین، دولت «جو بایدن» کمک‌های مالی فراوانی به کی‌یف ارائه داده که در بسیاری از موارد از آنجایی که شفاف‌سازی‌های لازم انجام نمی‌شود، وزارت دفاع اوکراین مدیریت درستی درخصوص این مبالغ نداشته و گاها گزارش‌هایی از فساد مالی در این وزراتخانه به بیرون درز پیدا کرده است.

«استیون مور» رئیس سابق دفتر یکی از نمایندگان ارشد جمهوری‌خواه کنگره اخیراً به حضور خود در کنگره اشاره کرد و گفت: از آنجایی که جمهوری‌خواهان کنترل کنگره و کاخ سفید را به‌ دست خواهند گرفت، احتمالا جلسات استماع درباره فساد اوکراین برگزار خواهد شد.

به گزارش آژیراک، این در حالیست که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در پیام ۲۰ دقیقه‌ای خود از آمریکا بابت کمک‌های مختلف نظامی شامل ۳۹ سیستم پرتاب راکت، ۳۰۱ سلاح توپخانه‌ای هویتزر و بیش از ۳۰۰ میلیون واحد مهمات قدردانی کرد.

به نوشته روزنامه کی‌یف ایندیپندنت، زلنسکی همچنین افزود: شکی نیست که رئیس جمهور جدید آمریکا مایل است و می‌تواند به صلح دست یابد و به اقدامات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پایان دهد.

رئیس جمهور اوکراین خاطرنشان کرد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا می‌داند که جنگ اوکراین، یک جنگ خیابانی نیست که شما باید دو طرف را به آرامش دعوت کنید. این تهاجم تمام عیار از سوی کشوری دیوانه علیه یک کشور متمدن است. معتقدم که ما با آمریکا می‌توانیم کاری انجام دهیم.

زلنسکی همچنین به مکالمات با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و هرکسی که از اوکراین در ایالات متحده حمایت می‌کند، اشاره کرد.

وی در ادامه اعلام کرد اوکراین می‌تواند فقط از طریق سپر و شمشیر به صلح دست پیدا کند و متعهد شد که در سال ۲۰۲۵ هر کاری برای توقف روسیه و پایان دادن به جنگ انجام ‌می‌دهد، در حالی که اصرار کرد که «صلح را نمی‌توان با یک لوح پاک آغاز کرد» و خواستار «اجبار روسیه به صلحی عادلانه» شد.

دولت بایدن از زمان حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، بیشترین حمایت نظامی را از کی‌یف در میان کشورهای غربی ارائه کرده است.

از دسامبر ۲۰۲۴، ایالات متحده بیش از ۶۰ میلیارد دلار کمک نظامی و ۲۶ میلیارد دلار کمک مالی به اوکراین متعهد شده است. کمک‌های سایر کمک‌ کنندگان بزرگ مانند آلمان با ۱۱.۴ میلیارد دلار و انگلیس با ۱۰.۱ میلیارد دلار پس از واشنگتن قرار گرفته است.

هیل: اوکراین باید درباره دزدی از غرب پاسخگو باشد/ زلنسکی: کسی به اوکراین به عنوان هدیه، صلح پیشکش نمی‌کند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هیل: اوکراین باید درباره دزدی از غرب پاسخگو باشد/ زلنسکی: کسی به اوکراین به عنوان هدیه، صلح پیشکش نمی‌کند" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هیل: اوکراین باید درباره دزدی از غرب پاسخگو باشد/ زلنسکی: کسی به اوکراین به عنوان هدیه، صلح پیشکش نمی‌کند"، کلیک کنید.