وصی در جهاد، رفیق در شهادت

وصی در جهاد، رفیق در شهادت

حزب‌الله لبنان دیروز با صدور بیانیه‌ای رسمی، شهادت سیدهاشم صفی‌الدین یکی از برجسته‌ترین چهره‌های این جنبش را تایید کرد.

به گزارش آژیراک، جام جم نوشت:‌حزب‌الله لبنان دیروز با صدور بیانیه‌ای رسمی، شهادت سیدهاشم صفی‌الدین یکی از برجسته‌ترین چهره‌های این جنبش را تایید کرد. حزب‌الله لبنان در بیانیه خود تاکید کرد: ما به ملت شهیدان و مجاهدان، ملت مقاومت و پیروزی، شهادت فرمانده بزرگ و شهید عظیمی را که در مسیر قدس گام برداشت، یعنی رئیس شورای اجرایی حزب‌الله، جناب علامه سیدهاشم صفی‌الدین رضوان‌الله تعالی علیه، تسلیت می‌گوییم.

او به همراه بهترین برادران مجاهدش، با رضایت، شکیبایی و تسلیم در برابر حکم الهی، در حمله جنایتکارانه و تجاوزکارانه صهیونیستی به دیدار پروردگار خود شتافت.حزب‌الله افزوده است: ‌سیدهاشم به برادر شهید ما، عزیزترین و بالاترین فرد، جناب دبیرکل حزب‌الله سیدحسن نصرالله پیوست. اوهمچون ابوالفضل العباس(ع)نسبت به برادرش امام حسین(ع)بود؛ برادرو پشتیبانش، حامل پرچمش و محل اعتماد و اتکای او در سختی‌ها و مشکلات بود. او همانند مجاهدان جنگ بدر، یاور دین خدا، باتقوا، صالح، پیشرو، مدیر و فرمانده‌ای بزرگ و شهیدی والا مقام بود.در این بیانیه آمده است: جناب سیدهاشم صفی‌الدین تمام زندگی خود را در خدمت به حزب‌الله و مقاومت اسلامی و جامعه‌اش سپری کرد و در طول سال‌های طولانی عمر شریفش با مسئولیت و اقتدار، ریاست شورای اجرایی و مؤسسات مختلف آن را مدیریت کرد. او در حوزه‌های مختلف و در کنار مجاهدان و نزدیک به مردم و خانواده‌های شهدا فعالیت داشت تا این‌که خداوند او را با کرامت شهادت در کاروان شهیدان نورانی کربلا مفتخر ساخت.حزب‌الله افزوده است: ما به صاحب‌الزمان(عج) به مقام معظم رهبری‌(حفظه‌الله)، به حوزه‌های علمیه مبارکه در سراسر جهان اسلام به برادران مجاهدش در مقاومت اسلامی و به خانواده صبور و مؤمن او تسلیت عرض می‌کنیم و از خداوند متعال طلب صبر جمیل و ثواب دنیا و آخرت برایشان داریم. ما با شهید بزرگ‌مان و برادران شهیدش عهد می‌بندیم که راه مقاومت و جهاد را تا رسیدن به اهداف آن در آزادی و پیروزی ادامه خواهیم داد.
   
نگاهی به مبارزات شهید صفی‌الدین

شهید سیدهاشم صفی‌الدین که همواره نقش‌های کلیدی در رهبری حزب‌الله لبنان داشت در دهه ۱۹۸۰ به همراه شهید سیدحسن نصرالله در حوزه‌های علمیه شیعه در عراق و ایران تحصیل کرد و از بدو تاسیس حزب‌الله وارد آن شد و مناصب عالی‌رتبه‌ای در مقاومت لبنان داشت.ارتباط نزدیک صفی‌الدین با جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه پیوندهای خانوادگی‌اش با شهید قاسم سلیمانی، او را به یکی از مهره‌های کلیدی در هماهنگی‌های منطقه‌ای مقاومت تبدیل کرد.وی پس از بازگشت از قم، منصب ریاست شورای اجرایی حزب‌الله را بر عهده گرفت که بعد از دبیرکلی، عالی‌ترین منصب حزب‌الله به‌شمار می‌رود. هاشم صفی‌الدین، مسئول اجرای سیاست‌های داخلی و توسعه ساختار اداری حزب‌الله ونظارت برموسسات، اموال و سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی به‌ویژه در جهان عرب شد.در سال۲۰۱۷ آمریکا، سیدهاشم صفی‌الدین را در فهرست موسوم به متهمان به تروریسم قرار داد و در سال ۲۰۱۸ تحریم‌های اقتصادی متعدد، از جمله مصادره اموال و حساب‌ها و جلوگیری از معاملات مالی با او را اعمال کرد.سیدهاشم صفی‌الدین در سال ۱۹۹۴ به ریاست جنبش حزب‌الله در منطقه بیروت منصوب شد و در سال ۱۹۹۵ ریاست شورای مقاومت را که مسئول فعالیت‌های نظامی بود بر عهده گرفت. سیدهاشم صفی‌الدین در سال ۱۹۹۸ به عضویت مجلس شورای حزب‌الله درآمد و در سال ۱۹۹۸ به‌عنوان مرد دوم حزب‌الله و رئیس شورای اجرایی آن منصوب شد.این رهبر ارشد جنبش حزب‌الله لبنان از زمان آغاز نبرد طوفان‌الاقصی نقش کلیدی در رویکرد مقاومت لبنان برای حمایت از مردم و مقاومت فلسطین ایفا کرد و همواره تاکید داشت که همه مسلمانان و آزادگان جهان، مسئول دفاع از مستضعفان و مظلومان فلسطینی و مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی هستند.سیدهاشم صفی‌الدین در مراسم چهلمین روز شهادت سردار قاسم سلیمانی نیز تاکید کرد که خون حاج قاسم، موجب اخراج آمریکایی‌ها از کل منطقه و آزادی ملت‌های منطقه می‌شود.

پایان خبر آژیراک

وصی در جهاد، رفیق در شهادت

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وصی در جهاد، رفیق در شهادت" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وصی در جهاد، رفیق در شهادت"، کلیک کنید.