بیماری
- پزشکی
ارتباط مصرف موادغذایی فوق فرآوری شده با بروز بیماری های مختلف
نتایج یکی از بزرگترین بررسی های جهان درباره غذاهای فرآوری شده، نشان می دهد که مصرف غذای فوق فرآوری شده (UPF) با بروز 32 بیماری از جمله بیماری قلبی، سرطان، دیابت نوع 2، سلامت روان و مرگ زودرس رابطه مستقیم…
- پزشکی
بیماری های غیرواگیر، عامل 80 درصد از مرگ و میرها
آژیراک/اصفهان در «نخستین کنگره بین المللی انجمن علمی تغذیه ایران» به عنوان پیام اصلی این کنگره مطرح شد که ما در جامعه با مشکلات کمبود مواد مغذی و همچنین مشکلات مرتبط با اضافه دریافت غذا و کالری مانند چاقی و…